söndag 1 februari 2009

Oj, det finns de som läser min blogg!

Vilken trevlig upptäckt, tack vare dig Lene! Då kanske det vore på sin plats att uppdatera lite. Sist skrev jag om våra fina pumpor. Det blev lite allt möjligt av dem: arg pumpa till pumpafest, evangeliepumpa till ljusparty i Lutha, pumpakakor av två sorter, pumpa bröd och massa pumpamos som ligger i frysen och väntar på att bli använt. Den största pumpan orsakade dessvärre en fuktskada härhemma. Vi hade ställt upp den på kallvinden, i tron att där var frostfritt och att vi kunde förvara den där tills vi orkade ta hand om den. En dag upptäckte barnen att det var hemskt kleggigt på golvet i tv-rummet. Det var pumpan som droppade! Det var visst inte frostfritt på vinden, pumpan hade frusit och sedan tinat, "vattnet" droppade vid sidan takluckan ner på golvet... Som väl var fungerade tätningen med plastfolie så det blev inte så mycket som behövde åtgärdas.

Min älskade make har byggt ett växthus till mig. Jag är såååå glad, längtar till våren när jag får börja odla. Men redan har vi tillbringat en del tid där, julfika, julglögg och nyårsfirande.

På mellanstadiet på barnens skola var det nobelfest i december. Filippa fick mig att sy en balklänning. Lite stolt är jag nog att jag fick till det. (Nacken var dock inte så glad)Idag är min och Joels lediga dag. Viktor är febrik och snuvig så han är också hemma. Jag åker till Lund ikväll. Rätt trött på att resa-har varit i Stockholm och Lund flera vändor de senaste veckorna. Men efter denna resan skall jag nog inte behöva åka igen förrän den 11 mars.

Solen skiner, jag skall gå ut och ta mig en runda i trädgården tror jag.

1 kommentar:

Johan HP sa...

Jag läser ju den, vet du väl. Du skriver så mycket snällt om mig så fattas bara /Johan