lördag 8 mars 2008

8 år den 8 mars 2008

Idag är det Viktors födelsedag. Han tycker det är kul med alla 8:or.

Jag är dödstrött. Hela denna dagen har varit ett långt kalas känns det som. Först hade Viktor kalas för sina kompisar. Vi var uppe vid Ramshulan och eldade och grillade. Barnen försäkrade att de älskar svarta korvar och brinnande marshmallows. Korvarna gled lite för lätt av grillpinnarna och totalt hamnade nog ett paket grillkorv i elden. Och kletiga marshmallowsfingrar är inte kul ute i skogen utan vatten att tvätta dem i... Men på det stora hela var det jätteroligt och mysigt ! Efter vi lekt "byt träd" och "Dunken" gick vi hem till oss. Viktor öppnade sina paket och sedan åt vi tårta. Så var kalaset slut. Helt rätt att vi var ute en stor del av tiden. 15 barn inomhus i tre timmar kan bli lite FÖR bra.

Sedan var det bara att duka om och sätta på middagen. Så kom mormor&morfar, farmor, farfar, faster&farbror plus tre hundkusiner på nästa kalas. Det var lite lugnare. Särskilt som alla utom mormor&morfar åkte igen efter två timmar.

Det enda som störde glädjen denna dagen var väl att Androla inte vann Andra chansen. FAST vi ringde och röstade minst 10 gånger. Faktiskt ringde Filippa när det bara var tre sekunder kvar och rösten blev registrerad just när räkneverket slog om till noll.Nu skall vi sova gott. Johan verkar förresten sova redan, hör att han drar stockar från rummet brevid. Barnen sover också som stockar.

Inga kommentarer: